Symposium ‘Technologie als instrument voor een inclusieve samenleving en duurzame zorg’ 

Symposium ‘Technologie als instrument voor een inclusieve samenleving en duurzame zorg’ 

Op 6 oktober 2022 vindt het symposiumTechnologie als instrument voor een inclusieve samenleving en duurzame zorg’ op de Haagse Hogeschool in Den Haag plaats. Tijdens dit symposium staat technologie centraal in het zorglandschap van de toekomst. Hoe kan technologie duurzaam worden geïntegreerd in onze maatschappij om de tekorten in de zorg en de komende vergrijzing tegen te gaan. Maar vooral: hoe zorgen we ervoor dat dit geen sociaaleconomische belemmering is maar inclusief en toegankelijk voor iedereen? 

Samen met Erwin Tak van Gemeente Den Haag, staat Arjan namens Thuisleefgroep op de informatiemarkt tijdens het symposium. Samen nemen zij je mee in de mogelijkheden die de Technologie voor Thuis verkenner heeft en laten zij je zien hoe de Thuisleefwijzer software bij het onderwerp ‘Technologie als instrument voor een inclusieve samenleving en duurzame zorg’ past.  

De Technologie voor Thuis verkenner is een tool voor alle inwoners van Den Haag. De tool moet de zorg en ondersteuning van jong en oud slimmer regelen. Zo kunnen Hagenaars (langer) zelfstandig thuis wonen. De tool helpt de inwoner op weg in het aanbod van (innovatieve) hulpmiddelen, passend bij de hulpvraag.  

Delen op Social Media!

Volgende bericht

Want we hebben je nog zo veel meer te vertellen!