Kennissessie Thuisleefwijzer & SOW

Juni – september 2022

Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over de Thuisleefwijzer en de SOW kennissessie.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Subsidieregeling ondersteuning wijkverpleging (SOW-regeling)

‘Betere zorg, meer tijd en werkplezier in wijkverpleging’ is het doel van de Subsidieregeling Ondersteuning Wijkverpleging (‘SOW-regeling’). Begin mei 2021 heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld voor het versterken van de toekomstbestendige wijkverpleging. Er is in November 2022 een 2e ronde opengesteld. Van 4 juli tot en met 12 september 2022 staat tranche 3, en daarmee de laatste ronde, van deze SOW open. Er is van de oorspronkelijke €114 miljoen nog circa €15 miljoen beschikbaar.

Voor wie is de SOW-regeling bedoeld?

De SOW-regeling kan door iedere zorginstelling die wijkverpleging verleent volgens de Zorgverzekeringswet aangevraagd worden. De regeling geeft de zorginstelling een financieel steuntje in de rug om projecten voor nieuwe werkwijzen en verbeteringen in gang te zetten. De primaire aanvrager betreft dus een zorginstelling die wijkverpleging verleent.

We hebben in tranche 1 & 2 mooie aanvragen mogen indienen met klanten en we voeren deze projecten nu succesvol uit. We willen ook in de 3e tranche weer organisaties en partners optimaal begeleiden bij het aanvragen van deze subsidie.

Meld je nu aan voor onze 30 min kennissessie!

Laat hier je gegevens achter!

Wat leuk dat je je wil inschrijven voor een kennissessie van Thuisleefgroep over het SOW-subsidietraject met de Thuisleefwijzer.

We zullen in een korte sessie ingaan op de mogelijkheden die de subsidieregeling biedt en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen tijdens de kennissessie.

  • Data: in overleg
  • Duur: 30 minuten
  • Spreker: Arjan van der Weijde

Zien wij je binnenkort?

Wil je zien hoe het werkt?

Dit zeggen onze klanten

Mijn ervaring met de Thuisleefgroep is dat ik mag samenwerken met een stel enthousiaste medewerkers. Jullie stralen energie uit en hebben oog voor het menselijke aspect. Er wordt gezocht naar verbinding. Staan open voor ideeën.  Dit maakt dat de samenwerking erg prettig verloopt.  

Klarise Hofland
Regioadviseur bij Lelie Zorggroep

“Er is nu een middel wat je de weg kan wijzen, je hoeft niet meer van al het aanbod op de hoogte te zijn maar alleen wat voor jouw situatie van toepassing is.”

Karin Bierens
Projectleider bij Oktober